21 Haziran 2016 Salı

Ünlülerin gençlik sırrı: Yüz yogası

Ünlülerin gençlik sırrı: Yüz yogası

kırışıklıkları-önlemede-yeni-moda-yuz-yogası-güzellik-cilt-mkl
Kırışıklık kremlerini, estetik yöntemlere bir alternatif olan yüz yogasıyla yaşlanma izlerini cildinizden silebilirsiniz.Üstelik yüz yogası, Jennifer Aniston’dan Victoria Beckham’a kadar pek çok ünlünün de favorisi …
Kadınlar için yılların izlerini taşıyan kırışıklıklar önemli bir konu. Daha az çizgiye sahip olmak, ya da mevcut çizgileri azaltmak için yıllar boyunca kremlere yatırım yapıyoruz. Daha genç görünmek için botoks yaptıran veya bıçak altına yatanların sayısı da oldukça fazla. Fakat son yıllarda ortaya çıkan ücretsiz ve ağrısız bir uygulama var ki tüm bunlara bir alternatif sunuyor. Gittikçe popülerleşen yüz yogası, herkesin kendi kendine uygulayabileceği bazı basit hareketten ibarettir ve kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur.
Yüz yogası yüzde olan ve günlük hayatta kullanılan kasları çalıştırmak suretiyle daha sıkı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Kolay uygulama ve etkili sonuçları sayesinde ünlüler arasında da oldukça popüler. Yaşlarına rağmen genç görünümleri ve güzel ciltleriyle meşhur Victoria Beckham, Jennifer Aniston ve Gwyneth Paltrow yüz yogasını eden ünlüler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder